Werkwijze2020-05-02T08:36:28+00:00

HOE IK MET JOU SAMENWERK

MENSEN & WENSEN

Stap voor stap denk ik samen met jou na hoe we je project praktisch en financieel kunnen verwezenlijken.

January 2016

1. Kennismaking

Bij onze eerste ontmoeting luister ik graag naar jouw verwachtingen. Hierbij steken we de hoofden bij elkaar, om samen met jou ideeën / wensen te creëren. We maken alvast een ruwe schets van jouw droomproject zonder verdere verplichtingen.

March 2017

2. Samen creëren

We gaan samen aan de slag en ik teken visueel uit hoe ik jouw project kan realiseren. Ik trek mijn brede waaier van technische mogelijkheden open.

May 2017

3. Talent en ervaring

Ik beschik over een uitgebreid en groeiend netwerk van leveranciers. Gepassioneerde mensen die borg staan voor de perfecte uitvoering van de op maat gemaakte tekeningen met hoog kwalitatief materiaal. Als coördinator vraag ik, geheel vrijblijvend, alle nodige offertes voor jou op.

July 2017

4. Jouw keuze, mijn afspraken

We bespreken de verschillende keuzemogelijkheden op basis van alle gemaakte offertes. Je krijgt een duidelijk zicht op het financiële plaatje, het af te leggen traject en de timing. Gaan we er samen voor? We klinken op ons wederzijds engagement.

August 2017

5. Geen zorgen voor morgen

De realisatie van jouw project ligt in mijn handen. Jij kan rekenen op een correcte coördinatie en nauwkeurige opvolging van de werken. Je behoudt ook alle inspraak. We evalueren samen regelmatig de stand van zaken en sturen bij waar nodig.

November 2017

6. Alles naar wens

Jouw tevredenheid is mijn doelstelling. We bekijken samen het eindresultaat. Het is toch prachtig hoe het bundelen van krachten kan leiden tot het waarmaken van jouw droom. Bedankt voor het vertrouwen.

CONTACTEER MIJ

 BEL MIJ

+32 495 21 22 95

 MAIL MIJ

frans.clarijs@clavet.be

Go to Top